αποφύγετε τους καταδιώκτες, έτσι μπορείτε να αποκλείσετε το Facebook άλλων ατόμων

Για να αποφύγετε τους καταδιώκτες στο Facebook, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αποκλεισμού.

Facebook εξακολουθούν να είναι τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό είναι προφανές από τις ετήσιες ψηφιακές εκθέσεις που εκδίδονται από την Είμαστε κοινωνικοί και Hootsuite.

Στις αρχές του 2018, οι ενεργοί χρήστες του Facebook καταγράφηκαν σε περισσότερα από 2,17 δισεκατομμύρια. Μόνο για την Ινδονησία, οι χρήστες του Facebook έχουν φτάσει τα 130 εκατομμύρια λογαριασμούς.

Λόγω της δημοτικότητάς του, έχει καταστήσει τον ηγέτη της εταιρείας κοινωνικών μέσων Mark Zuckerberg είναι επιρρεπές σε εγκλήματα όπως καταδιώκω στο σημείο της απαγωγής.

Οι καταδιώκτες συχνά χρησιμοποιούν το Facebook για να λυμαίνονται θύματα και να διαπράττουν εγκλήματα.

Για την προστασία των χρηστών του, το Facebook παρείχε μια δυνατότητα αποκλεισμού. Αποκλεισμός Facebook είναι ένας τρόπος αποφυγής εγκληματιών, καταδιώξεων ή άλλων απειλών από άλλα άτομα.

Τότε πώς αποκλείετε το λογαριασμό Facebook άλλων ανθρώπων ή ξένων;

Πώς να αποκλείσετε το Facebook σε υπολογιστή και κινητό

Για πληροφορίες για τους φίλους του Jalan Tikus, ο αποκλεισμός, η απενεργοποίηση και η διαγραφή λογαριασμών Facebook είναι διαφορετικός.

Αποκλεισμός Facebook Αυτό σημαίνει ότι ο λογαριασμός σας εξακολουθεί να είναι ενεργός και τα άτομα που δεν αποκλείετε μπορούν να βλέπουν τον λογαριασμό σας στο Facebook, ενώ τα άτομα που αποκλείετε δεν μπορούν να δουν τον λογαριασμό σας στο Facebook.

Στη συνέχεια, το ApkVenue θα μοιραστεί πώς να αποκλείει το Facebook άλλων ατόμων για να αποφύγει τους καταδιώκτες.

Πώς να αποκλείσετε το Facebook άλλων ανθρώπων σε υπολογιστή

Είναι πολύ εύκολο να αποκλείσετε άλλα άτομα στον υπολογιστή σας. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

  • Βήμα 1: Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας στον υπολογιστή ή στον φορητό υπολογιστή σας. Παρακαλώ επισκεφθείτε www.facebook.com, μετά από αυτό συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας.

  • Βήμα 2: Βρείτε το άτομο που θέλετε να αποκλείσετε. Ανοίξτε το προφίλ και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί κουκκίδας 3 επάνω δεξιά, ακριβώς κάτω από τη φωτογραφία εξωφύλλου.

  • Βήμα 3: Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ και θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο αργότερα Επιβεβαίωση αποκλεισμού και κάντε κλικ Επιβεβαιώνω.

Λοιπόν, έχετε αποκλείσει τον λογαριασμό Facebook αυτού του ατόμου και δεν θα μπορεί να δει τη δραστηριότητά σας στο Facebook και το αντίστροφο.

Άλλοι τρόποι είναι:

  • Βήμα 1: Αφού συνδεθείτε, κάντε κλικ στο κάτω βέλος στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις ή Ρυθμίσεις.
Εάν θέλετε να μεταβείτε γρήγορα σε αυτήν τη σελίδα.
  • Βήμα 2: Κάντε κλικ Αποκλεισμός. Εκεί μπορείτε να αποκλείσετε λογαριασμούς άλλων ατόμων, να στείλετε μηνύματα σε άλλα άτομα χωρίς να αποκλείσετε τον λογαριασμό τους, να αποκλείσετε εφαρμογές κ.ο.κ.

Επιλέγετε να αποκλείσετε λογαριασμούς άλλων ατόμων Αποκλεισμός χρηστών στη συνέχεια βρείτε το όνομα του ατόμου που θέλετε να αποκλείσετε.

Πώς να αποκλείσετε το Facebook άλλων ατόμων σε τηλέφωνο Android (εφαρμογή Facebook)

Για να αποκλείσετε το Facebook άλλων ατόμων μέσω της εφαρμογής Facebook σε κινητό τηλέφωνο Android, είναι επίσης εύκολο.

Αποκλεισμός Facebook για άτομα που είναι ήδη φίλοι ή όχι μαζί μας, δείτε πώς.

  • Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook που είναι ήδη εγκατεστημένη στο κινητό σας. Επειτα, Σύνδεση χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Facebook.

  • Βήμα 2: Στη συνέχεια, αναζητάτε το όνομα του λογαριασμού που θέλετε να αποκλείσετε. Στη συνέχεια, ανοίξτε το προφίλ και επιλέξτε την άνω και κάτω τελεία με γραφή 'περισσότερο"που βρίσκεται στα δεξιά κάτω από τη φωτογραφία προφίλ.

  • Βήμα 3: Κάντε κλικ 'ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ' για να μπλοκάρει το λογαριασμό στο facebook.

Ο άλλος τρόπος είναι να συνδεθείτε Ρυθμίσεις.

  • Βήμα 1: Αφού συνδεθείτε στην εφαρμογή Facebook, κάντε κλικ στο κουμπί μενού με τρεις γραμμές που βρίσκονται επάνω δεξιά.

  • Βήμα 2: Κάντε κύλιση στην οθόνη και επιλέξτε "Ρυθμίσεις ή Ρυθμίσεις".

  • Βήμα 3: Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην οθόνη και επιλέξτε «Αποκλεισμός».

  • Βήμα 4: Στη συνέχεια, επιλέξτε προσθήκη σε αποκλεισμένη λίστα και αναζητήστε το όνομα του ατόμου που θέλετε ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ.
  • Βήμα 5: Κάντε κλικ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ στα δεξιά του ονόματος λογαριασμού που θέλετε να αποκλείσετε.

Πώς να αποκλείσετε το Facebook άλλων ατόμων μέσω του προγράμματος περιήγησης HP

Ο τρόπος αποκλεισμού του Facebook άλλων ατόμων μέσω του προγράμματος περιήγησης HP μοιάζει σχεδόν με τον αποκλεισμό μέσω της εφαρμογής Facebook.

  • Βήμα 1: ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο κινητό σας και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε m.facebook.com. Μετά από αυτό συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας.

  • Βήμα 2: Στο πλαίσιο αναζήτησης, αναζητήστε τον λογαριασμό που θέλετε να αποκλείσετε, είτε είστε φίλοι είτε όχι. Ανοίξτε το προφίλ του ατόμου που θέλετε να αποκλείσετε.

  • Βήμα 3: Στη συνέχεια, ανοίξτε το προφίλ και επιλέξτε την άνω και κάτω τελεία με γραφή 'περισσότερο"που βρίσκεται στα δεξιά κάτω από τη φωτογραφία προφίλ.
  • Βήμα 4: Κάντε κλικ 'ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ' για να αποκλείσετε τον λογαριασμό.

Λοιπόν, τώρα αυτό το άτομο δεν μπορεί να παρακολουθήσει το Facebook σας και δεν μπορείτε να δείτε ούτε το προφίλ του.

Για να αποκλείσετε το Facebook μέσω ενός προγράμματος περιήγησης μέσω του μενού ρυθμίσεων, η μέθοδος είναι η ίδια όπως στην εφαρμογή. Μπορείς μετακινηθείτε προς τα επάνω αυτό το άρθρο είναι για τα βήματα.

Πώς να ρυθμίσετε το απόρρητο στο Facebook, ώστε να μην το βλέπουν άλλοι

Εκτός από την παραπάνω μέθοδο, μπορείτε επίσης ορίστε το απόρρητο έτσι ώστε ο λογαριασμός σας στο Facebook να μην εμφανίζεται από κανέναν. Εδώ είναι τα βήματα:

  • Βήμα 1: Αφού συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Facebook, επιλέξτε το σημάδι τριών γραμμών πάνω δεξιά και αναζητήστε μια επιλογή Ρυθμίσεις ή Ρυθμίσεις.

  • Βήμα 2: Στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις απορρήτου ή Ρυθμίσεις απορρήτου.

  • Βήμα 3: Μπορείτε να διαχειριστείτε ή να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας στο Facebook. Για παράδειγμα, όποιος μπορεί να στείλει αιτήματα φίλων σε εσάς, που μπορεί να δει τη λίστα φίλων σας και ούτω καθεξής.

Με οδηγό πώς να αποκλείσετε το Facebook άλλων ατόμων τουλάχιστον θα νιώσετε ασφαλής.

Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είστε προσεκτικοί και να μην ανεβάζετε απρόσεκτα ιδιωτικές δημοσιεύσεις ή φωτογραφίες / βίντεο στα κοινωνικά μέσα.

Μείνετε σε εγρήγορση και δοκιμάστε καλά!